تبلیغات
دنــــــــــیای دانـــــــــش - خاصیت شربت خرما در مبارزه با عفونت باکتریایی
 
دنــــــــــیای دانـــــــــش
فـــــــــراتــــــر از یک وبـــــــــــلـــاگ
درباره وبلاگ


این یک وبلاگ نیست
...
...
...
فراتر از یک وبلاگ است!!

مدیر وبلاگ : دانش رستمی
مطالب اخیر
نویسندگان
خرما
طبق مطالعه ای جدید تاثیر ضد باکتریایی شیره خرما بیشتر از عسل است که از مدت ها قبل از این خصوصیت آن برای کمک به بهبود زخم های مقاوم به درمان استفاده می شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان می گویند شربت گرفته شده از خرما خواص ضدباکتریایی دارد و می تواند با بسیاری از باکتری های بیماری زا مانند استافیلوکک طلایی و اشرشیا کولی و انتروکک و پسودومونا مقابله کند.

به گفته محققان ترکیبات فنولی موجود در خرما که در شیره آن هم موجود است موجب این اثر ضد میکروبی می شود. آنها نشان داده اند که وجود شیره خرما در محیط کشت میکروب های بیماری زا که نام آنها ذکر شد می تواند در عرض شش ساعت رشد آنها را متوقف و مهار کند و این بیش از سرعت تاثیر عسل بر میکروب ها است.

به عقیده محققان مصرف خرما یا شیره آن می تواند به علت داشتن خواص ضدباکتریایی تاثیرات مفیدی داشته باشد که از این نظر هم ردیف یا حتی بهتر از عسل است.






نوع مطلب : بهداشت و سلامت، 
برچسب ها : شیره ی خرما، خواص شیره ی خرما،
لینک های مرتبط :


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :